Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. InformatieAkkoord
Toggle Nav
Winkelwagen
Kliklijsten in een kleur

Kliklijsten in een kleur

De meeste kliklijsten zijn gemaakt van aluminium en hebben dan ook een zilvergrijze kleur. Bij Limereclame kunt u ook kliklijsten in een andere kleur bestellen. Het leuke van een kliklijst in een bepaalde kleur is dat deze extra de aandacht op zich vestigt. Als u een poster of andere afbeelding wilt laten zien aan bezoekers en geïnteresseerden, dan kunt u de kleur van de kliklijst kiezen die het beste past bij de reclame boodschap. Zo creëert u een aantrekkelijk geheel met een opvallende uitstraling. Of kies juist contrasterende kleuren. Een rode kliklijst is natuurlijk heel leuk te combineren met een poster in wit met blauwe letters. Zo heeft u de Nederlandse kleuren gevangen in één kliklijst. Combineer naar eigen smaak en wens met de kliklijsten met een kleur van Limereclame.

Aanbod kliklijsten in een kleur

De kliklijst met een 25mm profiel is strak verstek gezaagd, dus geen kans op kieren. Gemaakt van hoogwaardig aluminium en voorzien van UV anti reflex beschermfolie. De kliklijst met een 20mm profiel is gemaakt van dezelfde materialen als de kliklijst 25mm profiel. Op de website ziet u uitvoeringen in zwart en rood maar u kunt bij Limereclame ook terecht voor kliklijsten met een andere kleur. Omdat de kliklijsten met een kleur heel gunstig zijn geprijsd is het ook het overwegen waard kliklijsten in verschillende kleuren aan te schaffen. Zo kunt u steeds variëren als u een nieuwe poster wilt showen en de meest geschikte kliklijst met een kleur bij de poster zoeken. Geschikt voor kleine en middelgrote posters.

Groot aanbod kliklijsten

Naast de kliklijsten met een kleur vindt u bij Limereclame een uitgebreid aanbod andere kliklijsten. Ook grote kliklijsten die geschikt zijn voor grote posters. Kijk ook eens naar de afsluitbare en waterdichte kliklijsten die bij uitstek geschikt zijn voor gebruik buiten. Ook vindt u een aanbod kliklijsten met verlichting voor een nog duidelijker en opvallender presentatie van uw reclame uitingen. Bij Limereclame vindt u nog tal van andere mogelijkheden voor displays, stoepborden, menukaarthouders en meer.
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Kliklijst A4 20mm vlak Verstek RAL-3000=Vuurrood
    Aanbiedingsprijs € 10,00 excl. BTW Normale prijs € 15,00 excl. BTW
  2. Kliklijst verstek 25mm profiel ZWART
    Vanaf € 11,00 excl. BTW
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren