Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. InformatieAkkoord
Toggle Nav
Winkelwagen
Kliklijst met rechte hoeken

Kliklijst met rechte hoeken

Kliklijsten met rechte hoeken zijn verstek gezaagd waardoor de hoeken netjes sluiten. Het grote voordeel van rechte hoeken is dat de hoeken niet zullen kieren en de poster heel strak is ingelijst. Dit zorgt uiteraard voor een net en verzorgd resultaat. Met een rechte hoek kliklijst bent u dan ook zeker van een professionele uitstraling van uw reclame presentatie. Kliklijsten worden gebruikt in een groot aantal omgevingen. In restaurants met als doel het presenteren van een menu, in hotels worden kliklijsten gebruikt om algemene informatie te tonen of om aanstaande evenementen aan te kondigen. Posters worden veel gebruikt in bioscopen en in die omgeving is het belangrijk dat de posters eenvoudig en snel kunnen worden verwisseld. Met een kliklijst van Limereclame haalt u kwaliteit in huis en u heeft een grote keuze uit kliklijsten.

Assortiment kliklijsten rechte hoeken

De goedkoopste, budget uitvoeringen zijn geschikt voor kleine en middelgrote formaat posters. De kliklijsten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, zilver geanodiseerd en voorzien van UW anti reflex beschermfolie. Geschikt voor wandmontage en voorzien van een polystyrene achterwand. Verkrijgbaar met 20mm profiel vlak, 25mm profiel vlak en 32mm profiel vlak. De 32mm profiel vlak kliklijsten rechte hoeken zijn ook geschikt voor het inlijsten van grotere posters. In het hoger segment vindt u een kliklijst rechte hoeken met een 45mm profiel, welke ideaal is voor het presenteren van een groot formaat posters. Ook deze kliklijst is voor zien van UW anti reflex beschermfolie en gemaakt van hoogwaardig aluminium. Een kliklijst verstek gezaagd, waarvan de hoeken netjes sluiten en niet kieren vindt u bij Limereclame.

Groot aanbod kliklijsten bij Limereclame

Naast het assortiment kliklijsten rechte hoeken biedt Limereclame nog veel meer mogelijkheden op het gebied van kliklijsten. Kliklijsten in opvallende kleuren, kliklijsten die waterdicht en afsluitbaar zijn en kliklijsten voor binnen en voor buiten gebruik. Ook vindt u bij Limereclame verlichte kliklijsten voor het presenteren van reclame boodschappen in het donker. Alle soorten kliklijsten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van A6 tot A5 en A4, portret of landscape. Kijk ook naar alle mogelijkheden op het gebied van stoepborden, informatiekasten, folderhouders, menuborden en tal van andere displays. U kunt bij Limereclame uw aankopen eenvoudig combineren zodat u tot de door u gewenste presentatie komt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kliklijst budget 20mm afgerond
  Vanaf € 7,00 excl. BTW
 2. Kliklijst 20mm profiel vlak Verstek
  Vanaf € 9,00 excl. BTW
 3. Kliklijst 32mm profiel Verstek
  Vanaf € 13,00 excl. BTW
 4. Kliklijst 20mm profiel Verstek
  Vanaf € 9,00 excl. BTW
 5. Kliklijst 25mm profiel Verstek
  Vanaf € 11,00 excl. BTW
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren