Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. InformatieAkkoord
Toggle Nav
Winkelwagen
Kliklijst verlicht

Kliklijst verlicht

Een kliklijst verlicht met LED verlichting nodig? Kijk bij het aanbod kliklijsten van Limereclame. Heeft uw reclame boodschap extra aandacht nodig of wilt u dat deze ook in het donker goed leesbaar is, dan is een verlichte kliklijst een must. Bijzonder handig in onder meer horeca omgevingen. Uw menu is goed leesbaar, ook als het schemert of al donker is op het moment dat uw gasten arriveren. Zo kunnen uw gasten toch goed zien wat uw keuken te bieden heeft. Ook in andere omgevingen is een kliklijst verlicht een grote uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan winkels. U kunt ook als het donker is komende acties en/of kortingen zichtbaar maken of de openingstijden van uw winkel tonen. Verlichte posters zullen zeker de aandacht trekken van voorbijgangers.

Kliklijst verlicht bij Limereclame

Bij Limereclame vindt u een groot assortiment kliklijsten in tal van maten en uitvoeringen. Ook voor een kliklijst verlicht gaat u naar Limereclame. Kijk eens naar de uitvoering met LED verlichting; goed tot wel 50.000 branduren! Deze kliklijst heeft slechts een bouwdiepte van 24mm en is uitgevoerd in zilver geanodiseerd aluminium. De kliklijst is milieuvriendelijk en heeft naast de stroom besparende LED verlichting een minimale warmtestraling. Geschikt voor wandmontage en geleverd inclusief 12V adapter. Kijk voor deze en andere kliklijsten bij de afdeling kliklijsten van Limereclame. Verkrijgbaar voor kleine, middelgrote en grote posters.

Grote keuze bij Limereclame

Limereclame is een specialist op het gebied van displays. U kunt bij ons terecht voor een gevarieerd assortiment, eenvoudig te combineren en geschikt voor elke omgeving. Afsluitbare kliklijsten, waterdichte kliklijsten, een kliklijst verlicht en ook voor kliklijsten in moderne kleuren. Daarnaast bieden wij ook een groot assortiment stoepborden, menukaarthouders en informatiekasten. Ook voor een verlichte menukaart, speciale lichtdisplays en wandvitrines bent u bij ons aan het goede adres. Door het grote assortiment kunt u ook handig combineren en zo uw horeca onderneming, praktijk, bioscoop, hotel of andere onderneming volledig naar wens voorzien van de benodigde displays.
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren