Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. InformatieAkkoord
Toggle Nav
Winkelwagen
Menuborden

Menuborden

U bezit een restaurant of andere horeacagelegenheid? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk de presentatie van uw producten is! Niet alleen aan tafel, maar ook op het moment dat u potentiële klanten wilt laten weten wat u in huis heeft. Een menubord is het visitekaartje van uw restaurant: kiest u voor een eenvoudig krijtbord met handgeschreven tekst of voor een menubord in stijlvolle uitvoering al dan niet met verlichte display? Met onze ruime collectie menuborden presenteert u uw aanbod op een stijlvolle manier.

Met de stijl van het menubord draagt u iets uit. Lunchen en dineren in ongedwongen sfeer met een dagelijkse aanbieding en “soep van de dag” vraagt om een menubord waarbij u snel en eenvoudig kunt wisselen van tekst. U kunt er ook voor kiezen een stijlvolle menustandaard buiten te plaatsen waarop het gehele menu zichtbaar is zodat uw klanten zich vooraf kunnen oriënteren.

Verlicht of onverlicht

Ook voor een menubord binnen mét verlichting vindt u bij Limereclame een ruime keuze. Elegante menuborden met acryl ledverlichting zowel in A3 formaat als in A4 formaat, in verschillende uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een uitvoering in zwart in de speelse vorm “curve” of voor een menubord met verlichting uitgevoerd in zilver, eveneens in de speelse vorm “curve”.

Voor binnen

Limereclame biedt een uitgebreid assortiment menuborden voor binnen. Het assortiment bestaat uit menuborden met en zonder verlichting, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en in verschillende prijsklassen. Het menubord A4 portret bijvoorbeeld, is een budget uitvoering maar toch bijzonder stijlvol uitgevoerd met ronde chroom hoeken. Dit menubord wordt geleverd als bouwpakket en is eenvoudig zelf te monteren. Dit menubord is ook beschikbaar in A3 formaat. Eveneens zowel in A3 formaat als in A4 formaat is het menubord “luxe portret” verkrijgbaar. Dit is een verstelbaar menubord waarmee u uw producten op een klassieke en stijlvolle manier kunt presenteren. Deze luxe versie van het budget menubord is gemaakt van zilver geanodiseerd aluminium en heeft een vierkante voet.

Bekijk hier ons volledige aanbod menuborden voor binnen.

Voor buiten

Wilt u uw potentiële gasten attenderen op de mogelijkheid bij u te lunchen of te dineren, dan is een menubord buiten een prima oplossing. Bij Limereclame kiest u uit verschillende modellen, zowel verlicht als onverlicht. Uiteraard zijn menuborden ook geschikt voor andere toepassingen; bijvoorbeeld bij een winkel of bij een benzinepomp. Menuborden voor buiten zijn voorzien van een stevige voetplaat zodat ze niet snel zullen omwaaien.

De menuborden voor buiten met verlichting zijn bijzonder mooi vormgegeven. De menustandaard buiten A4 LED verlicht bijvoorbeeld, heeft een stalen gepoedercoate voet, is waterdicht en wordt geleverd inclusief slot. Of kijk eens naar de menustandaard buiten, uitgevoerd in zwart en voorzien van viermaal A4. Een groot menubord voor buiten, voorzien van een fraaie LED verlichting. Zowel geschikt voor portret als landscape presentatie waarbij u kunt kiezen uit viermaal A4 of tweemaal A3. Ook dit model menubord buiten is waterdicht, voorzien van een aluminium in zwart gepoedercoate staander en afsluitbaar met een slot.

Bekijk hier ons volledige aanbod menuborden voor buiten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 40

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 40

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren