Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. InformatieAkkoord
Toggle Nav
Winkelwagen
Folderrekken

Folderrekken

Bij Limereclame vindt u een uitgebreid aanbod folderrekken voor gebruik in elke omgeving. Grote en kleine folderrekken, rekken die plaats bieden aan een grote hoeveelheid folders en rekken die eenvoudig verplaatsbaar zijn. Een folderrek geeft u de mogelijkheid informatie over verschillende onderwerpen zichtbaar op te stellen zodat uw gasten en bezoekers hiervan kennis kunnen nemen. Denk bijvoorbeeld aan een hotel dat gasten folders van wandeltochten of fietstochten in de omgeving toont. Folderrekken zijn inzetbaar in winkels, in medische praktijken, camping & hotel, scholen en in bedrijven. Door de ruime keuze bij Limereclame vindt u altijd een folderrek dat past bij uw interieur en de gewenste uitstraling. Kies onder meer uit folderrekken voor aan de wand, voor op tafel of voor op de balie of vrijstaande exemplaren.

Welk folderrek heb ik nodig?

Naast design zijn het formaat en het aantal foldervakken criteria voor de juiste keuze. Er zijn folderrekken met 5 of 6 vakken maar ook grote rekken die plaats bieden aan 32 of 36 verschillende folders. Daarnaast is de locatie een factor. Wilt u het rek aan de wand bevestigen of op een tafel plaatsen, of kiest u voor een vrijstaande folderrek op voet, al dan niet draaibaar.

Uitvoeringen

De folderrekken zijn gemaakt van stevig staaldraad en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en groottes. Een van de grotere folderrekken heeft maar liefst 36 vakken voor A6 formaat folders. Dit folderrek staat op een stevige voet en is eenvoudig verplaatsbaar. Een geheel andere uitvoering is het wand folderrek dat plaats biedt aan 15 A4 folders of brochures. Dit is een groot folderrek voor aan de wand waarin u een groot aantal brochures kwijt kunt. Zoek je een kleiner rek voor aan de want dan biedt de wand folderrek met 6 vakken voor A6 formaat folders wellicht uitkomst.

Folders presenteren

U vindt bij Limereclame een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod folderrekken. Bij de afdeling folderhouders vindt u daarnaast nog enkelvoudige en meervoudige folderbakken die zowel geschikt zijn voor montage aan de wand als voor plaatsing op een balie of voor op tafel. Dan zijn er ook nog folderstandaards in verschillende uitvoeringen. Daarnaast biedt Limereclame een groot assortiment displays waaronder kliklijsten, stoepborden, verlichte menuborden en meer.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren