Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. InformatieAkkoord
Toggle Nav
Winkelwagen
Menustandaards Buiten

Menustandaards Buiten

Menustandaards buiten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Met een menustandaard kunt u uw gasten informeren als zij nog niet in uw hotel of restaurant zijn maar bijvoorbeeld langslopen. Veel mensen zijn tegen etenstijd op zoek naar een voor hen geschikte eetgelegenheid en willen graag vooraf weten uit welke gerechten zij kunnen kiezen en wat de prijsstelling is. Door een menustandaard buiten te plaatsen kunnen zij deze informatie lezen en besluiten of zij van uw gastvrijheid gebruik willen maken. De standaards voor buiten zijn bestand tegen regen en wind, met een slot afsluitbaar en zijn ook verkrijgbaar in uitvoeringen met verlichting. Uiteraard zijn de menustandaards buiten ook voor andere doeleinden geschikt. Bijvoorbeeld bij een benzinestation of bij winkels.

Assortiment menustandaards voor buiten

Limereclame biedt verschillende mogelijkheden als u op zoek bent naar een menustandaard voor buiten gebruik. Er is keuze uit verschillende modellen, zowel in de uitvoering van zilver geanodiseerd aluminium als in de uitvoering zwart. De menustandaards zijn gemakkelijk te verplaatsen en voorzien van een slot. U kunt de vitrine dus afsluiten. Met deze menustandaards kunt u uw informatie netjes en stijlvol presenteren. Zowel in A4 als in A3 formaat beschikbaar.

Ook voor de menustandaards met verlichting kiest u bij Limereclame uit verschillende uitvoeringen. Er zijn standaards zowel geschikt voor A3 als voor A4, ook in landscape uitvoering. Ook voor een grotere menustandaard die plaats biedt aan maximaal viermaal A4 bent u bij Limereclame aan het goede adres. De menustandaards zijn voorzien van LED verlichting en worden geleverd inclusief adapter.

Limereclame voor al uw displays

Voor elke gelegenheid en elke omgeving biedt Limereclame een uitgebreid assortiment displays. Ook voor stoepborden en folderhouders vindt u een uitgebreide keuze. Zoekt u een digitale display of een vloerzuil voor presentaties tijdens een beurs? Of zoekt u een grote kliklijst voor het showen van posters? Limereclame biedt het allemaal. Ook onder meer brochure displays en brochurekasten. U kunt veel producten bij ons bestellen in elke gewenste RAL kleur en het is mogelijk de display van uw keuze te voorzien van uw logo.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren