Folderhouder Meervoudig

3 Producten


3 van de 3 artikelen

Wat zijn meervoudige folderhouders?

Meervoudige folderhouders zijn vrijstaande houders waar meerdere folders achter elkaar gepresenteerd kunnen worden. Het wordt ook wel meervoudige folderdisplay genoemd die speciaal zijn ontworpen om meerdere folders of brochures in te presenteren. Vaak worden ze gebruikt in winkels, recepties, kantoren, beurzen, en andere locaties waar reclame of bedrijfsinformatie wordt verspreid.

Deze meervoudige folderhouders zijn over het algemeen gemaakt van acrylaat en hebben een gestroomlijnde vormgeving, netjes gepolijst, zonder scherpe randjes, om de folders of brochures duidelijk zichtbaar te maken en gemakkelijk toegankelijk te zijn voor geïnteresseerden of potentiële klanten. Ze zijn handig te plaatsen  op balies, tafels, of wanden, afhankelijk van de beschikbare ruimte en specifieke behoeften.

Het gebruik van meervoudige folderhouders helpt om alles netjes geordend te houden en informatie op een overzichtelijke manier te presenteren. ideaal voor het promoten van producten, diensten of evenementen door middel van folder of reclame materiaal in de meervoudige folderhouder.

Meervoudige folderhouders zijn leverbaar in de formaten:

In verschillende flitsende kleuren verkrijgbaar zoals, transparant, zwart, neon groen, neon rood, neon orange, neon paars, en neon blauw.

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »