Informatiekast Buiten

20 Producten


20 van de 20 artikelen

Hang veilig jouw reclame uitingen, boodschap, of mededelingen in een informatiekast voor buiten. Deel belangrijke of functionele informatie met je bezoekers. Gezien de informatie achter glas of slagvast kunststof wordt gepresenteerd blijft deze langer onbeschadigd om goed te kunnen lezen. Daarnaast biedt het ook veiligheid tegen vandalisme. Deel eenvoudig algemene informatie in diverse omgevingen. In een horeca gelegenheid (restaurants, eetcafé) is een informatiekast geschikt voor het presenteren van het menu aan de gevel. Ook in bedrijven biedt een informatiekast een groot aantal mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het weergeven van de planning, de werkroosters, overlegvergaderingen en andere informatie. Scholen en overheidsinstellingen maken eveneens vaak gebruik van informatiekasten.

Assortiment informatiekasten voor buiten

Vind bij Limereclame een gevarieerd assortiment aan informatiekasten voor buiten gebruik. De informatiekast buiten is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Naast informatiekasten vindt bij ons ook tal van andere displays voor menupresentatie en andere doeleinden. Een grote keuze uit kliklijsten voor het presenteren van posters, menukaarthouders, menustandaards en allerlei andere displays.

Soorten informatiekasten buiten die vaak worden gebruikt

Wij kunnen wat algemene informatie geven over de soorten informatiekasten die vaak buiten worden gebruikt. Informatiekasten voor buiten worden doorgaans gebruikt om reclame, mededelingen, algemene informatie tentoon te stellen en te beschermen tegen weersinvloeden en diefstal. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten informatievitrines voor buiten:

  1. Metalen informatiekast: Deze zijn meestal gemaakt van materialen zoals roestvrij staal of aluminium en zijn bestand tegen corrosie. Ze worden vaak gebruikt voor buiten presentatie en in openbare ruimtes.

  2. Waterdichte informatiekast: Sommige modellen informatiekasten zijn speciaal ontworpen voor buiten afsluitbaar en waterdicht. Kunnen worden gebruikt in regenachtige of vochtige omgevingen. Aan de hand van een IP waarde wordt de weersbestendigheid gecertificeerd. Denk hierbij aan ons model luxe wandvitrine Delta voor buiten onverlicht.

  3. Verlichte informatiekasten: Deze vitrines hebben ingebouwde LED verlichting om de tentoongestelde items te accentueren en zijn populair voor gebruik in donkere omgevingen of 's nachts. Een heel mooi voorbeeld is de met LED verlichte wandvitrine Delta.

de exacte informatiekast voor buiten die het meest geschikt is voor jou, hangt af van je specifieke behoeften, de uitstraling het type model, in aluminium of zwart gekleurd, de locatie en de weersomstandigheden waarin de informatiekast zal worden geplaatst. 

 

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »