Folderstandaard Tafelmodel

13 Producten


13 van de 13 artikelen

Wat is een folderstandaard tafelmodel? Dat is een display om je folder(s) of menu(s) te kunnen presenteren. Het geeft een duidelijk overzicht wat je zoal aan te bieden hebt voor de consument. Daarnaast is het een mooie eye catcher, om je reclame, of menu in een folderstandaard netjes te presenteren, zonder dat het beschadigd of weg waait. Deze folderstandaard tafelmodel worden meestal op een tafel, balie, bij een receptie, op een beurs of aan de bar gepresenteerd waar de consument gemakkelijk de informatie tot zich kan nemen.

Wat bijzondere kenmerken van een folderstandaard tafelmodel kunnen zijn:

  1. Enkelzijdige presentatie: Er zijn modellen die alleen worden gebruikt voor enkelzijdige presentatie. Denk hierbij aan een menukaartstandaard L vorm staand, of menukaartstandaard L vorm landscape

  2. Meervoudige folder of brochure houder: Denk hierbij aan folderhouders met meerdere vakken waarin je verschillende brochures en folders achter elkaar kunt presenteren. Elk vak verspringt iets van hoogte, zodat je de bovenkant nog duidelijk kunt lezen. Wel zo handig voor de consument om een brochure te kunnen kiezen. 

  3. Dubbelzijdige presentatie: Wel zo handig een folderhouder of menukaarthouder die beide zijdes een menu kan presenteren. Van twee kanten zichtbaar wat je wilt communiceren of aanbieden aan de consument. Daarin heb je een simpele variant, folderstandaard T vorm staand acrylaat of folderstandaard T vorm landscape acrylaat of een wat sjiekere variant luxe menukaarthouder dubbelzijdig

  4. Geheel transparant: Sommige types of modellen zijn geheel transparant, geen afleiding maar puur je boodschap communiceren voor de potentiële lezers.

  5. Aantrekkelijk driehoek ontwerp: Veel tafelmodellen zijn ontworpen met een karakteristieke tint, zodat ze passen bij de algehele uitstraling van je restaurant, horeca gelegenheid, of balie.

Over het algemeen zijn folderstandaard tafelmodellen handig voor horeca gelegenheden, restaurants, of bedrijven om hun producten of menu op een nette en toegankelijke manier te presenteren aan de bezoeker, potentiële klanten, of andere geïnteresseerden.

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »