Informatiekasten

20 Producten


20 van de 20 artikelen

Informatiekasten zijn vitrines waarin je gasten of bezoekers kunt informeren. We kennen allemaal wel de informatiekasten in hotels en restaurants waarop de menukaart is weergegeven. Informatiekasten zijn nog voor veel meer doeleinden interessant en een aanvulling in tal van branches. Overal waar je bezoekers wilt informeren is een informatiekast nuttig: in een zwembad, gemeentehuis, dokterspraktijk of winkel bijvoorbeeld. In een informatiekast kunnen openingstijden van een winkel worden aangegeven, een arts kan spoed telefoonnummers kenbaar maken en zwembaden hun tarieven. Er is op het gebied van informatiekasten een uitgebreide keuze: kasten speciaal voor binnen of voor buiten, informatiekasten met verlichting en natuurlijk zijn ze verkrijgbaar in verschillende groottes en uitvoeringen.

Informatiekasten voor binnen

Veel informatiekasten zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Daarbij komt dat een kast voor buiten natuurlijk ook binnen kan worden gebruikt. Verlichting in de kast is in alle gevallen prettig en door de informatiekast te verlichten trekt deze ook veel sneller de aandacht. Een kast voor binnen is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen informatiekasten voor binnen, van klein tot groot. Er zijn informatiekasten waarin meerdere A4’tjes passen. Daarin kun je veel informatie kwijt. Een dergelijke informatiekast kan goed dienst doen op scholen en bedrijven waar (dienst)roosters moeten worden getoond. Voorbeeld van een informatiekast voor binnen: de Delta LED wandvitrine is beschikbaar in twee uitvoeringen voor 15 en 18 x A4, voorzien van veiligheidsglas en verlichting en geschikt voor wandmontage. Deze kast wordt geleverd inclusief slotsysteem waarbij de grotere modellen voorzien zijn van 2 sloten.

Informatiekasten voor buiten

Wil je te allen tijde bezoekers kunnen informeren dan is een buiten informatiekast uiteraard de beste optie. Een dergelijke kast moet bestand zijn tegen weersinvloeden en diefstal. Bij Limereclame heb je een zeer uitgebreide keuze uit informatiekasten voor buiten. Kasten gemaakt van geanodiseerd aluminium die tegen en stootje kunnen. Zowel in verlichte als onverlichte uitvoering en voorzien van sloten. De maten variëren van A2 tot A4 enkel, meerdere keren A4, zowel onder elkaar als boven elkaar. Ook verkrijgbaar in een elegante zwarte uitvoering wandvitrine. De muurvitrines voor buiten kunnen eenvoudig worden geopend zodat je snel en gemakkelijk de informatie in de kast kunt aanpassen.

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »