Kliklijsten

12 Producten


12 van de 12 artikelen

Breed assortiment kliklijsten

Kliklijsten zijn mooie presentatiesystemen voor reclame-uitingen. Ze zijn in een handomdraai opgezet en eenvoudig mee te nemen. Kliklijsten zijn bedoeld voor posters waarop je informatie kunt tonen aan voorbijgangers en bezoekers. Een aankondiging van een evenement, een foto, mededelingen en alles wat je verder maar wilt tonen in jouw hotel, restaurant of andere onderneming. De informatie posters zijn eenvoudig en snel verwisselbaar. Limereclame biedt een uitgebreid assortiment kliklijsten in verschillende uitvoeringen. Met rechte, mooi afgewerkte hoeken, in verschillende kleuren en eventueel verlicht en water afsluitbaar.

Divers aanbod

Kliklijsten zijn er in verschillende prijsklassen. Een budget uitvoering is de kliklijst 20mm profiel verstek. Een fraaie en stevige kliklijst, strak verstek gezaagd. Deze kliklijst is gemaakt van hoogwaardig aluminium en voorzien van anti reflex beschermfolie. Geschikt voor kleine en middelgrote posters. Er zijn ook kliklijsten met een 25mm, 32mm en 45mm profiel. De 45mm profiel kliklijst is geschikt voor posters van groot formaat. Kies uit kliklijsten in de uitvoering zwart of in rood zodat uw kliklijst nog meer opvalt.

Soorten kliklijsten ook wel posterlijst genoemd, met verschillende profiel breedtes:

Verlichte kliklijsten

Een kliklijst met verlichting is erg handig voor een restaurant, bioscoop of andere doeleinden waar de boodschap in schemer of in donker gelezen moet kunnen worden. Kijk bij Limereclame voor een kliklijst verlicht. De verlichte kliklijsten zijn voorzien van LED verlichting en daardoor energiebesparend.

Kliklijst waterdicht en afsluitbaar

Wil je jouw reclame boodschappen beveiligen, dan is een afsluitbare kliklijst een must. De afsluitbare, waterdichte kliklijsten van Limereclame zijn volledig waterproof zodat jouw posters droog blijven. Je kunt deze kliklijsten dan ook met een gerust hart buiten gebruiken. Deze kliklijst wordt afgesloten met een schroef zodat deze is beveiligd. Jouw posters worden niet beschadigd of ontvreemd. Waterdichte afsluitbare kliklijsten zijn zowel geschikt voor gebruik binnen als voor gebruik buiten. Kijk naar het gevarieerde aanbod kliklijsten en andere benodigdheden voor jouw onderneming. Je kunt bij Limereclame onder meer ook terecht voor stoepborden, menukaarthouders, informatiekasten, folderhouders en displays in tal van uitvoeringen.

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »