Menubord Binnen

15 Producten


15 van de 15 artikelen

Menubord voor binnen gebruik

Limereclame biedt een uitgebreid assortiment menuborden voor binnen. Het assortiment bestaat uit menuborden met en zonder verlichting, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en in verschillende prijsklassen. Het menubord A4 portret bijvoorbeeld, is een budget uitvoering maar toch bijzonder stijlvol uitgevoerd met ronde chrome hoeken. Dit menubord wordt geleverd als bouwpakket en is eenvoudig zelf te monteren. Dit menubord is ook beschikbaar in A3 formaat.
Eveneens zowel in A3 formaat als in A4 formaat is het menubord “luxe portret” verkrijgbaar. Dit is een verstelbaar menubord waarmee je jou producten op een klassieke en stijlvolle manier kunt presenteren. Deze luxe versie van het budget menubord is gemaakt van zilver geanodiseerd aluminium en heeft een vierkante voet.

Menubord binnen “ovaal” en “curve”

Een ander voorbeeld van een menubord voor binnen gebruik is de aluminium staande ovaal. Dit menubord is zowel in A3 formaat als in A4 formaat verkrijgbaar. Een zeer elegant menubord met een gebogen aluminium staander die verstelbaar is in zowel landscape als portret presentatie. Een zeer speelse vorm heeft het menubord standaard zwart Curve vormig. Ook dit menubord is verstelbaar in landscape en portret en is zowel verkrijgbaar in A3 als A4 formaat. Dit menubord is in zwart uitgevoerd en is hierdoor net iets anders waardoor dit menubord mooi in het oog springt bij passanten.

Menubord binnen flexibel of lessenaar

Zoekt je een menubord in de vorm van een lessenaar dan zit je bij Limereclame eveneens goed. Een eenvoudige lessenaar met acrylaat legplank bijvoorbeeld; geschikt voor tweemaal A4 met een hoogte van 110 cm. Dit is ook een heel handige standaard voor gebruik bij bijvoorbeeld een beurs of om te gebruiken bij een lezing. Het menubord flexibel telescopisch geeft jou de mogelijkheid om het menubord eenvoudig in hoogte te kunnen verstellen. De kliklijst is kantelbaar en verstelbaar in landscape of portret presentatie. Het menu bord flexibel telescopisch is verkrijgbaar in zowel A3 formaat als A4 formaat.

Menuborden binnen met verlichting

Ook voor een menubord binnen mét verlichting vind je bij Limereclame een ruime keuze. Elegante menuborden met acryl ledverlichting zowel in A3 formaat als in A4 formaat, in verschillende uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een uitvoering in zwart in de speelse vorm “curve” of voor een menubord met verlichting uitgevoerd in zilver, eveneens in de speelse vorm “curve”.

Een menubord uitgevoerd in het zwart?

Geen probleem, ook deze vind je in ons brede assortiment. Mocht jou menubord voor binnen er niet bij zitten, neem gerust contact met ons op. mogelijk kunnen wij voor jou menupresentatie een gepaste oplossing aanbieden.

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »