Folderhouders

27 Producten


Voor het opbergen en zichtbaar opstellen van folders biedt Limereclame een groot en gevarieerd assortiment folderhouders. Je hebt de keuze uit tal van modellen in verschillende stijlen, kleuren en formaten. Er zijn folderhouders voor aan de wand, tafelmodellen en folderhouders voor het plaatsen van enkele folders of meervoudige modellen waarin je een groot aantal verschillende folders kwijt kunt. Folderhouders zijn uiterst functioneel en toepasbaar in een groot aantal verschillende omgevingen. In de praktijkruimte van een arts of advocaat, in ziekenhuizen, bedrijven, gemeentelijke instanties of in scholen. Ook in hotels en restaurants wordt veel gebruik gemaakt van folderhouders.

Folderhouders enkelvoudig en meervoudig

De folderhouders van Limereclame zijn verkrijgbaar in zowel de uitvoering enkelvoudig als meervoudig en in verschillende maten. Enkelvoudige folderhouders voor kleine folders, folders A5 formaat of grotere folders A4 formaat. De kleuren variëren van transparant tot uitvoeringen in aantrekkelijke neon kleuren in onder meer groen, rood en paars. Deze folderhouders vallen goed op. Meervoudige folderhouders hebben meerdere compartimenten om folders in te plaatsen en zijn trapsgewijs uitgevoerd zodat de verschillende folders goed zichtbaar zijn. Ook de meervoudige folderhouders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Beide modellen zijn gemaakt van sterke kunststof polystyreen. Optioneel kun je de folderhouders laten voorzien van jou naam of logo.

Folderhouders voor aan de wand of tafelmodel

Folderhouders kunnen op tafel of op een bureau staan maar ook worden bevestigd aan de wand. Beide uitvoeringen zijn bij Limereclame beschikbaar in de kleuren transparant en in aantrekkelijke neon kleuren zodat je de folderbakken naar smaak kunt combineren. Er zijn ook wandfolderhouders in landscape formaat verkrijgbaar. De tafelmodellen folderhouders zijn ook beschikbaar in bijzondere uitvoeringen. De kaarthouder standaard bijvoorbeeld, zowel in portret als in landscape uitvoering. De pylon kaarthouders dubbelzijdig zijn voorzien van een zilver geanodiseerde voet en zijn bijvoorbeeld geschikt om het menu te presenteren op jou tafels. De kaarthouder Pirouette 3-zijdig tenslotte kan roteren en is een bijzonder stijlvolle manier om aanbiedingen, de menukaart of andere informatie aan te bieden.

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »