Folderhouder Wand

5 Producten


5 van de 5 artikelen

Wat zijn wand folderhouders?

Wand folderhouders zijn houders die op de wand bevestigd/geschroefd worden om zo de folders of brochures te kunnen presenteren. Het wordt ook wel wand folderdisplay genoemd die speciaal zijn ontworpen om enkele folders of brochures aan te bieden. Vaak worden ze gebruikt in winkels, recepties, kantoren, beurzen, en andere locaties waar reclame of bedrijfsinformatie wordt verspreid.

Deze wand folderhouders zijn over het algemeen gemaakt van acrylaat en hebben een gestroomlijnde vormgeving, netjes gepolijst, zonder scherpe randjes, om de folders of brochures duidelijk zichtbaar te maken en gemakkelijk toegankelijk te zijn voor geïnteresseerden of potentiële klanten. Ze zijn handig te plaatsen op de wand achter balies, bij recepties, of wanden, afhankelijk van de beschikbare ruimte en specifieke behoeften.

Het gebruik van wand folderhouders helpt om alles netjes geordend te houden en informatie op een overzichtelijke manier te presenteren. ideaal voor het promoten van producten, diensten of evenementen door middel van folder of reclame materiaal in de wand folderhouder.

Wand folderhouders zijn leverbaar in de formaten:

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »