Folderrekken

15 Producten


15 van de 15 artikelen

Bij Limereclame vind je een uitgebreid aanbod folderrekken voor gebruik in elke omgeving. Grote en kleine folderrekken, rekken die plaats bieden aan een grote hoeveelheid folders en rekken die eenvoudig verplaatsbaar zijn. Een folderrek geef je de mogelijkheid informatie over verschillende onderwerpen zichtbaar op te stellen zodat jouw gasten en bezoekers hiervan kennis kunnen nemen. Denk bijvoorbeeld aan een hotel dat gasten folders van wandeltochten of fietstochten in de omgeving toont. Folderrekken zijn inzetbaar in winkels, in medische praktijken, camping & hotel, scholen en in bedrijven. Door de ruime keuze bij Limereclame vind je altijd een folderrek dat past bij jouw interieur en de gewenste uitstraling. Kies onder meer uit folderrekken voor aan de wand, voor op tafel of voor op de balie of vrijstaande exemplaren.

Welk folderrek heb ik nodig?

Naast design zijn het formaat en het aantal foldervakken criteria voor de juiste keuze. Er zijn folderrekken met 5 of 6 vakken maar ook grote rekken die plaats bieden aan 32 of 36 verschillende folders. Daarnaast is de locatie een factor. Wil je het rek aan de wand bevestigen of op een tafel plaatsen, of kies je voor een vrijstaande folderrek op voet, al dan niet draaibaar.

Uitvoeringen

De folderrekken zijn gemaakt van stevig staaldraad en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, en groottes. Een van de grotere folderrekken heeft maar liefst 36 vakken voor A6 formaat folders. Dit folderrek staat op een stevige voet en is eenvoudig verplaatsbaar. Een geheel andere uitvoering is het wand folderrek dat plaats biedt aan 15 A4 folders of brochures. Dit is een groot folderrek voor aan de wand waarin je een groot aantal brochures kwijt kunt. Zoek je een kleiner rek voor aan de wand dan biedt de wand folderrek met 6 vakken voor A6 formaat folders wellicht uitkomst.

Folders presenteren

Je vind bij Limereclame een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod folderrekken. Bij de afdeling folderhouders vind je daarnaast nog enkelvoudige en meervoudige folderbakken die zowel geschikt zijn voor montage aan de wand als voor plaatsing op een balie of voor op tafel. Dan zijn er ook nog folderstandaards in verschillende uitvoeringen. Daarnaast biedt Limereclame een groot assortiment displays waaronder kliklijsten, stoepborden, verlichte menuborden en meer.

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »