Menukaarthouders

16 Producten


16 van de 16 artikelen

Een elegante menukaarthouder verfijnt de sfeer op jou restauranttafel. Wanneer je gasten ontvangt en zij jou menu bekijken, dan wil je vanzelfsprekend dat dit er aantrekkelijk en netjes uitziet. Een menukaarthouder zorgt ervoor dat jou menu mooi en niet geheel onbelangrijk, ook schoon blijft. Limereclame biedt een uitgebalanceerd assortiment menukaarthouders en prijskaarthouders. De kaarthouders zijn niet alleen geschikt voor eetgelegenheden of cafés maar ook voor andere omgevingen waar je informatie wilt delen met gasten en bezoekers. Denk aan medische praktijken waar algemene informatie over de gang van zaken in de praktijk kan worden getoond op tafels. Andere instellingen zoals een beautysalon of nagelstudio kunnen met behulp van een menukaarthouder op tafels of op de balie de prijslijst tonen. Kies uit verschillende modellen in verschillende grootte, geschikt voor één of meer informatiebladen.

Uitvoering


Er zijn menukaarthouders van kunststof, al dan niet voorzien van een aluminium voet voor extra stevig staan. Daarnaast vind je uitvoeringen met een L-standaard of met een T-standaard. De L-standaard heeft een standaard aan één zijde waardoor de menukaarthouder enigszins achterover helt. De T-standaard is voorzien van een standaard aan twee zijden waardoor de menukaarthouder rechtop staat. Dit model leent zich dan ook voor weergave van informatie aan beide zijden. De verschillende modellen zijn verkrijgbaar in landscape formaat en in portret formaat.

Kaarthouder formaten


Limereclame biedt menukaarthouders en prijskaarthouders in verschillende grootte: van kleine modellen, A6, A5 en A4 formaat en zelfs grote menukaarthouders in A3 formaat. Er zijn ook speelse modellen zoals de menukaarthouder pylon en de uitvoering pirouette. De laatste uitvoering biedt plaats aan drie informatiebladen en kan roteren. Een leuke en stijlvolle menukaarthouder.

Voordelen menukaarthouder


Een menukaarthouder toont jou bezoekers en gasten op een nette manier wat zij kunnen verwachten. Jou menukaart blijft schoon want de menukaarthouders kunnen eenvoudig met een vochtige doek worden gereinigd. Een ander voordeel is dat een menukaarthouder je in staat stelt op een snelle manier het menu aan te passen of om aanbiedingen zichtbaar te presenteren. Extra voordeel hierbij is dat wijzigingen in het menu tegen weinig kosten kunnen worden aangegeven. Je hoeft enkel de informatiebladen te wisselen. Daarnaast is een menukaarthouder stijlvol en plezierig voor jou gasten om te lezen.

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »