Verlichte Menukaart Buiten

6 Producten


6 van de 6 artikelen

Een verlichte menukaart is het visitekaartje van jouw restaurant

Om jouw restaurantmenukaart opvallend te presenteren, is een verlichte menukaart standaard een mooie manier. Wij kunnen een verschillend aantal voordelen opnoemen waarom een verlichte menukaart ideaal is.

In één oogopslag in het licht

Het oog wil ook wat, een verlichte menukaart is een aantrekkelijke manier om jouw menukaart te presenteren. In één oogopslag, duidelijk leesbaar. Doordat het verlicht is, is het voor iedereen helder en goed leesbaar om zo hun menu uit te kiezen. Daarin willen wij graag adviseren voor een mooie zwarte 4xA4 menustandaard LED verlicht op ooghoogte. Of misschien toch iets kleiner? Dan is 2xA4 menubord LED verlicht in het zwart een mogelijke betere optie.

Sfeer verhogend

Het geeft een prettige sfeer, voor jouw restaurant een mooie verlichte menustandaard. Je maakt klanten meer nieuwsgierig om eens een kijkje te nemen, en om gezellig binnen te tafelen. Als je echt wilt gaan voor een zeer stijlvolle en modern design dan is een verlichte buiten display A3 landscape of 2xA4 met veiligheidsglas een uitstekende keuze! Is dit model toch nog iets te klein? Wij hebben deze buiten display met LED verlichting ook in A2 of 4xA4 landscape leverbaar!

Bewust van verlichting en smaak

Je laat ook zien dat jullie duurzaam bezig zijn, door bewust te kiezen voor ledverlichting. De juiste verlichting bij jullie restaurant is beslist van belang. In harmonie en balans, niet te opzichtig en fel verlicht, maar een zachte ledverlichting maakt het knus en aangenaam. Een verlichte menukaart kan beslist een aantrekkelijke toevoeging zijn aan jouw restaurant, en bijdrage aan een gastvrij gevoel van jouw gasten.

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »