Wandvitrines

17 Producten


17 van de 17 artikelen

Een wandvitrine geef je de mogelijkheid informatie te delen met bezoekers en gasten. Wandvitrines zijn inzetbaar in allerlei verschillende omgevingen. Ze worden vaak gebruikt voor het presenteren van het menu in hotel en restaurant, maar bieden ook uitkomst in bijvoorbeeld een praktijk of winkel voor het delen van informatie. Denk bijvoorbeeld aan het vermelden van de openingstijden, de dienstdoende apotheek, telefoonnummers bij spoed of aan mededelingen over uitverkoop, vakanties en dergelijke. Ook in bedrijven en scholen worden wandvitrines gebruikt voor het informeren over werkroosters, behaalde cijfers of vakanties.

Aanbod wandvitrines

De wandvitrines van Limereclame zijn van hoge kwaliteit en tegelijkertijd mooi van uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in modellen die geschikt zijn voor het plaatsen van eenmaal A4, tweemaal A4 of viermaal A4. Je hebt daarbij ook de keuze uit het plaatsen van de informatie boven of naast elkaar. Als voorbeeld kijken we naar de kleinste wandvitrine, geschikt voor eenmaal A4. Deze wantvitrine is gemaakt van aluminium en voorzien van een zilver geanodiseerde aluminium deur met een venster van helder polycarbonaat. Deze wandvitrine heeft een magnetische achterwand. De wandvitrines kunnen worden voorzien van uw logo of andere belettering.

Verlichte en onverlichte wandvitrines

Wil je extra aandacht vestigen op de wandvitrine dan vind je bij Limereclame ook verschillende modellen die zijn voorzien van verlichting. De verlichting is uitgevoerd in LED strips en daardoor kostenbesparend. Wandvitrines met verlichting worden geleverd inclusief adapter. De meeste wandvitrines zijn ook geschikt voor buiten gebruik en afsluitbaar middels een slot. Ook zijn de wandvitrines voor buiten waterdicht. Een zeer fraaie wandvitrine is de ‘Wandvitrine Buiten 2xA4P Zwart LED Verlicht’. Deze wandvitrine biedt plaats aan tweemaal A4 en is zeer stijlvol uitgevoerd in zwart. Geschikt voor binnen en buiten gebruik, waterdicht en voorzien van een slot. De achterwand is magnetisch zodat informatie eenvoudig vervangen kan worden. Uiteraard worden de wandvitrines geleverd inclusief de benodigdheden voor montage aan de wand. Kijk ook eens naar de vele andere displays van Limereclame, geschikt voor elke omgeving.

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »