Menustandaards Buiten

12 Producten


12 van de 12 artikelen

Menustandaards buiten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Met een menustandaard kun je jouw gasten informeren als zij nog niet in jouw hotel of restaurant zijn maar bijvoorbeeld langslopen. Veel mensen zijn tegen etenstijd op zoek naar een voor hen geschikte eetgelegenheid en willen graag vooraf weten uit welke gerechten zij kunnen kiezen en wat de prijsstelling is. Door een menustandaard buiten te plaatsen kunnen zij deze informatie lezen en besluiten of zij van jouw gastvrijheid gebruik willen maken. De standaards voor buiten zijn bestand tegen regen en wind, met een slot afsluitbaar en zijn ook verkrijgbaar in uitvoeringen met verlichting. Uiteraard zijn de menustandaards buiten ook voor andere doeleinden geschikt. Bijvoorbeeld bij een benzinestation of bij winkels.

Assortiment menustandaards voor buiten

Limereclame biedt verschillende mogelijkheden als je op zoek bent naar een menustandaard voor buiten gebruik. Er is keuze uit verschillende modellen, zowel in de uitvoering van zilver geanodiseerd aluminium als in de uitvoering zwart. De menustandaards zijn gemakkelijk te verplaatsen en voorzien van een slot. Je kunt de vitrine dus afsluiten. Met deze menustandaards kun je jouw informatie netjes en stijlvol presenteren. Zowel in A4 als in A3 formaat beschikbaar.

Ook voor de menustandaards met verlichting kies je bij Limereclame uit verschillende uitvoeringen. Er zijn standaards zowel geschikt voor A3 als voor A4, ook in landscape uitvoering. Ook voor een grotere menustandaard die plaats biedt aan maximaal viermaal A4 ben je bij Limereclame aan het goede adres. De menustandaards zijn voorzien van LED verlichting en worden geleverd inclusief adapter.

Limereclame voor al uw displays

Voor elke gelegenheid en elke omgeving biedt Limereclame een uitgebreid assortiment displays. Ook voor borden voor buiten en houders voor reclamefolders vind je een uitgebreide keuze. Zoek je een display voor digitale beeldweergave of een verlichte posterzuil voor presentaties tijdens een beurs? Of zoek je een grote abri kliklijst voor het showen van posters? Limereclame biedt het allemaal. Ook onder meer display voor brochures en brochurekasten. Je kunt veel producten bij ons bestellen in veel gewenste RAL kleuren en het is eventueel mogelijk de display van jouw keuze te voorzien van uw logo.

vergelijk0

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »