Digitale Displays

6 Producten


6 van de 6 artikelen

Tegenwoordig werken we de hele dag met schermen; op de pc, de laptop, de mobiele telefoon of op de tablet. Digitale displays sluiten goed aan bij deze moderne manier van leven. Als je kiest voor een digitale display voor het informeren van klanten en bezoekers, dan brengt dit veel voordelen met zich mee. Ook voor presentaties tijdens bijvoorbeeld een beurs is een digitale display heel geschikt. De voordelen zijn divers: je kunt jou informatie zo vaak aanpassen als je wilt. Immers, je hoeft alleen de tekst te wijzigen. Het verwisselen van een A4 in een bijvoorbeeld een kliklijst of menustandaard is niet nodig. Indien je bijvoorbeeld kiest voor een digitale display in een praktijkomgeving, dan kun je moeiteloos dagelijks de informatie aanpassen. Ook kan met behulp van een digitale display een grote hoeveelheid informatie worden verstrekt zonder dat hiervoor veel ruimte nodig is. Je laat simpelweg verschillende pagina’s op de display verschijnen.

Voorbeelden digitale displays

Limereclame bied je een interessant assortiment digitale displays, in te zetten in tal van omgevingen. De Digitale Display Media 8inch Screen bijvoorbeeld, past heel goed in hotel en restaurant voor het presenteren van jou menu. Ook heel geschikt voor op een beurs en voor presentaties. Dit is een stijlvolle display waarop je veel verschillende beeldsoorten kunt afspelen, inclusief geluid. Het is mogelijk een automatische slideshow te presenteren en deze digitale display is eenvoudig te verplaatsen. De display is ook voorzien van een mogelijkheid A4 brochures te plaatsen.
Een ander voorbeeld is de Digitale Foto/Video Player Tension 10. Een digitale display uitgevoerd in mooi design en voorzien van drie folderhouders voor het presenteren van A4 brochures. De voet is gemaakt van aluminium en het beeldscherm heeft een afmeting van 10.2 inch. Je kunt met deze digitale foto- en videospeler zowel foto’s als video’s tonen en de display wordt geleverd inclusief afstandsbediening.

Limereclame voor uw displays

Wil je jou informatie op stijlvolle wijze, passend bij jou onderneming en de uitstraling daarvan presenteren? Kijk dan naar alle mogelijkheden bij Limereclame. Naast het assortiment digitale displays vind je bij ons tal van andere presentatie mogelijkheden. Een stoepbord voor jou restaurant of een poster display voor een bioscoop of winkel. Een groot assortiment informatiekasten, zowel voor binnen als voor buiten gebruik. Ook voor een vloerzuil en voor een groot assortiment kliklijsten ga je naar Limereclame.

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »