Afsluitbaar en waterdicht

1 Product


1 van de 1 artikelen

Kliklijst afsluitbaar en waterdicht

Een kliklijst biedt je de mogelijkheid reclame boodschappen duidelijk kenbaar te maken, waar je maar wilt. Zowel binnen als buiten zijn kliklijsten dé oplossing als je bijvoorbeeld posters wilt tonen aan een groter publiek. Ze kunnen worden toegepast in een groot aantal omgevingen waaronder in de horeca en bijvoorbeeld bij bioscopen. Kliklijsten kunnen ten prooi vallen aan baldadige jeugd en daarom is het plezierig als de kliklijst afsluitbaar is. Wil je de kliklijst buiten gebruiken dan is het een must dat deze waterdicht is. Immers, jouw reclame boodschap zal anders beschadigd raken door regen. Bij Limereclame kun je terecht voor een afsluitbare, waterdichte kliklijst.

Kliklijst afsluitbaar

De afsluitbare kliklijst van Limereclame kan worden beveiligd tegen diefstal door middel van een inbussleutel. Bijzonder handig en eenvoudig te bedienen zodat je gemakkelijk de reclame boodschap kunt vervangen. Het dagelijks of wekelijks wisselende aanbod aan films, de dagschotel van jouw restaurant of andere horeca locatie toon je op deze manier veilig en praktisch. De kliklijst afsluitbaar heeft een 35mm profiel en is gemaakt van zilver geanodiseerd aluminium. De kliklijst is afsluitbaar door middel van een schroef en geschikt voor wandmontage. Inclusief UV anti reflex beschermfolie en geschikt voor zowel gebruik binnen als gebruik buiten.

Kliklijst waterproof

De afsluitbare kliklijsten van Limereclame zijn eveneens waterproof en daarmee zeer geschikt voor gebruik buiten. Je loopt niet het risico dat jouw poster in de kliklijst zal worden beschadigd door neerslag. Deze kliklijst heeft een zilver geanodiseerde aluminium look. Voor al jouw benodigdheden op het gebied van reclame uitingen in de vorm van kliklijsten en andere producten ga je naar Limereclame. Kies uit een groot en gevarieerd aanbod kliklijsten in tal van soorten en maten en ook in leuke kleuren. Er zijn grote en kleine kliklijsten, voor kleine, middelgrote en grote posters. Daarnaast kies je onder meer uit buiten borden, houder voor een menukaart, wandkasten voor informatie en tal van andere displays voor de inrichting van restaurant, hotel, praktijk of andere omgeving waar je informatie met bezoekers en gasten wilt delen.

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »