Rechte hoeken

5 Producten


5 van de 5 artikelen

Kliklijsten met rechte hoeken

Kliklijsten met rechte hoeken zijn verstek gezaagd waardoor de hoeken netjes sluiten. Het grote voordeel van rechte hoeken is dat de hoeken niet zullen kieren en de poster heel strak is ingelijst. Dit zorgt uiteraard voor een net en verzorgd resultaat. Met een rechte hoek kliklijst ben je dan ook zeker van een professionele uitstraling van jou reclame presentatie. Kliklijsten worden gebruikt in een groot aantal omgevingen. In restaurants met als doel het presenteren van een menu, in hotels worden kliklijsten gebruikt om algemene informatie te tonen of om aanstaande evenementen aan te kondigen. Posters worden veel gebruikt in bioscopen en in die omgeving is het belangrijk dat de posters eenvoudig en snel kunnen worden verwisseld. Met een kliklijst van Limereclame haal je kwaliteit in huis en je hebt een grote keuze uit kliklijsten.

Nog even een vogelvlucht van onze profielsoorten:

Assortiment kliklijsten rechte hoeken

De goedkoopste, budget uitvoeringen zijn geschikt voor kleine en middelgrote formaat posters. De kliklijsten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, zilver geanodiseerd en voorzien van UV anti reflex beschermfolie. Geschikt voor wandmontage en voorzien van een polystyrene achterwand. Verkrijgbaar met 20mm profiel vlak of 20mm afgerond, 25mm profiel en 32mm profiel. De 32mm profiel kliklijsten rechte hoeken zijn ook geschikt voor het inlijsten van grotere posters. In het hoger segment vind je een kliklijst rechte hoeken met een 45mm profiel, welke ideaal is voor het presenteren van een groot formaat Abri A00 posterlijst. Ook deze kliklijst is voor zien van UV anti reflex beschermfolie en gemaakt van hoogwaardig aluminium. Een kliklijst verstek gezaagd, waarvan de hoeken netjes sluiten en niet kieren vind je bij Limereclame.

Groot aanbod kliklijsten bij Limereclame

Naast het assortiment kliklijsten rechte hoeken biedt Limereclame nog veel meer mogelijkheden op het gebied van kliklijsten. Kliklijsten in opvallende kleuren, kliklijsten die waterdicht en afsluitbaar zijn en kliklijsten voor binnen en voor buiten gebruik. Ook vind je bij Limereclame verlichte kliklijsten voor het presenteren van reclame boodschappen in het donker. Alle soorten kliklijsten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van A5 tot A0, portret of landscape. Kijk ook naar alle mogelijkheden op het gebied van stoepborden, informatiekasten, folderhouders, menuborden en tal van andere displays. Je kunt bij Limereclame jou aankopen eenvoudig combineren zodat je tot de door jou gewenste presentatie komt.

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »