Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. InformatieAkkoord
Toggle Nav
Winkelwagen
Menubord Binnen

Menubord Binnen

Limereclame biedt een uitgebreid assortiment menuborden voor binnen. Het assortiment bestaat uit menuborden met en zonder verlichting, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en in verschillende prijsklassen. Het menubord A4 portret bijvoorbeeld, is een budget uitvoering maar toch bijzonder stijlvol uitgevoerd met ronde chroom hoeken. Dit menubord wordt geleverd als bouwpakket en is eenvoudig zelf te monteren. Dit menubord is ook beschikbaar in A3 formaat. Eveneens zowel in A3 formaat als in A4 formaat is het menubord “luxe portret” verkrijgbaar. Dit is een verstelbaar menubord waarmee u uw producten op een klassieke en stijlvolle manier kunt presenteren. Deze luxe versie van het budget menubord is gemaakt van zilver geanodiseerd aluminium en heeft een vierkante voet.

Menubord binnen “ovaal” en “curve”

Een ander voorbeeld van een menubord voor binnen gebruik is de aluminium staande ovaal. Dit menubord is zowel in A3 formaat als in A4 formaat verkrijgbaar. Een zeer elegant menubord met een gebogen aluminium staander die verstelbaar is in zowel landscape als portret presentatie. Een zeer speelse vorm heeft het menubord standaard zwart Curve vormig. Ook dit menubord is verstelbaar in landscape en portret en is zowel verkrijgbaar in A3 als A4 formaat. Dit menubord is in zwart uitgevoerd en is hierdoor net iets anders waardoor dit menubord mooi in het oog springt bij passanten.

Menubord binnen flexibel of lessenaar

Zoekt u een menubord in de vorm van een lessenaar dan zit u bij Limereclame eveneens goed. Een eenvoudige lessenaar met acrylaat legplank bijvoorbeeld; geschikt voor tweemaal A4 met een hoogte van 110 cm. Dit is ook een heel handige standaard voor gebruik bij bijvoorbeeld een beurs of om te gebruiken bij een lezing. Het menubord flexibel telescopisch stelt u in staat het menubord eenvoudig in hoogte te verstellen. De kliklijst is kantelbaar en verstelbaar in landscape of portret presentatgie. Het menu bord flexibel telescopisch is verkrijgbaar in zowel A3 formaat als A4 formaat.

Menuborden binnen met verlichting

Ook voor een menubord binnen mét verlichting vindt u bij Limereclame een ruime keuze. Elegante menuborden met acryl ledverlichting zowel in A3 formaat als in A4 formaat, in verschillende uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een uitvoering in zwart in de speelse vorm “curve” of voor een menubord met verlichting uitgevoerd in zilver, eveneens in de speelse vorm “curve”.

Een menubord uitgevoerd in het zwart?

Geen probleem, ook deze vind u in ons brede assortiment. Mocht uw menubord voor binnen er niet bij zitten, neem gerust contact met ons op. mogelijk kunnen wij voor uw menupresentatie een gepaste oplossing aanbieden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 37

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Menustandaard Buiten zilver 4xA4 onverlicht
  € 195,00 excl. BTW
 2. Menustandaard Buiten zwart 4xA4 onverlicht
  € 225,00 excl. BTW
 3. Menustandaard buiten zwart 2xA4 onverlicht
  € 170,00 excl. BTW
 4. Menustandaard buiten 2xA4 onverlicht
  € 160,00 excl. BTW
 5. Menustandaard buiten A4 onverlicht
  € 135,00 excl. BTW
 6. Menustandaard buiten A3 LED verlicht
  € 180,00 excl. BTW
 7. Menustandaard buiten A4 LED verlicht
  € 170,00 excl. BTW
 8. Menubord Budget A4 Portret Max.Hoogte 80cm
  € 76,00 excl. BTW
 9. Menubord A3 Budget Landscape en Portret
  € 85,00 excl. BTW
 10. Menustandaard zwart A3 decoratief
  € 82,00 excl. BTW
 11. Menustandaard zwart A4 decoratief
  € 65,00 excl. BTW
 12. Menubord A3 zwart kliklijst verstelbaar
  € 99,00 excl. BTW
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 37

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren