Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. InformatieAkkoord
Toggle Nav
Winkelwagen

Overige displays

Naast een uitgebreid en gevarieerd aanbod stoepborden, kliklijsten en informatiekasten biedt Limereclame nog een groot assortiment overige displays. Displays voor elke omgeving en geschikt voor allerlei doeleinden. Wilt u informatie delen met bezoekers, klanten of gasten dan biedt een display uitkomst. Er zijn displays die geschikt zijn voor buitengebruik en displays die kunnen worden verlicht. Ook zijn er tal van mogelijkheden voor het presenteren van informatie op posters, groot en kleind, al dan niet dubbelzijdig. Voor de zakelijke omgeving biedt Limereclame onder meer mooi vormgegeven brochure displays, wandvitrines en vloerzuilen. Kijk eens naar de brochure Display ZigZag; een heel mooi vormgegeven brochure display geschikt voor 6 x A4 en voorzien van zilver gepoedercoate metalen houders.

Divers aanbod displays

Bij de afdeling overigens displays vindt u tal van mogelijkheden voor het presenteren van een menukaart. Speciale versies voor buiten, verlicht en onverlicht. Magnetische Wissellijsten zijn speciaal geschikt voor presentaties. Ze kunnen gemakkelijk en snel worden opengeklapt en zijn voorzien van magneetstrips aan de zijkanten. Verkrijgbaar in verschillende formaten waaronder ook in A3 en A5 formaat. Ook voor het presenteren van folders vindt u een uitgebreid aanbod. Folderreken in allerlei uitvoeringen voor het presenteren van ansichtkaarten, routekaarten of andere informatie. Voor elke omgeving, van restaurant tot hotel, beurs, medische praktijk tot bedrijf vindt u bij Limereclame geschikte displays voor elke presentatie.

Presenteer uw informatie in stijl

Bent u op zoek naar een beurs display? Of een speciale banner display of digitale display? U vindt het allemaal bij Limereclame. Kijk bijvoorbeeld naar de mobiele beursdisplay Rack Mobiel met plaats voor 2 x A4 brochures of folders. Kan eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd zonder gereedschap, binnen enkele seconden. De banner display van Limereclame is gemaakt van zilver geanodiseerd aluminium en is geschikt voor enkelzijdig gebruik. U kunt eenvoudig een poster vastklemmen door middel van klemprofielen. Zeer geschikt voor nette presentaties en geleverd met opbergtas. De digitale displays zijn geschikt voor het afspelen van video’s (met geluid) en voor het tonen van foto’s. Met een digitale display maakt u uw presentatie interessant en inzichtelijk. Er zijn ook speciale digitale displays inclusief A4 brochure- of folderhouder.