Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. InformatieAkkoord
Toggle Nav
Winkelwagen

Vloerzuilen

Een vloerzuil is een grote aanwinst als u veel informatie wilt delen én wilt opvallen. Zorg dat bezoekers u weten te vinden, ook in grote ruimtes, ook als het donker is. Tijdens grote evenementen, zoals tijdens een beurs, kan uw reclame boodschap ondersneeuwen. Door een vloerzuil te plaatsen ziet iedereen dat u er bent. Een vloerzuil is ook uitermate geschikt om te gebruiken in bijvoorbeeld een groot hotel, een ziekenhuis of in een school. Als bewegwijzering in het gebouw bijvoorbeeld. Welk specialisme bevindt zich op welke etage, waar vinden uw gasten de receptie, de toiletten of de vergaderzaal? Op een vloerzuil kunt u heel veel informatie kwijt. Een vorm van een reclame display die past in veel verschillende omgevingen en vele toepassingen kent.

Vloerzuil verlicht

De Verlichte Vloerzuil Column Dubbelzijdig is geschikt voor gebruik binnen en heeft een hoogte van 170cm. De posters kunnen op eenvoudige wijze worden bevestigd en gewisseld. U bent zeker van een briljante kleuren weergave door de homogene verlichting die de vloerzuil biedt. Uw posters en dia’s worden optimaal beschermd door de UV anti reflex beschermfolie. De zuil zelf staat op een stalen voetplaat in de kleur grijs en is voorzien van een zwarte afdekkap aan de bovenzijde. U kunt de posters eenvoudig bevestigen door middel van een zilver geanodiseerd aluminium klikprofiel. Er is genoeg ruimte voor een poster van bannerformaat, of A1 posters die boven elkaar worden geplaatst. Deze vloerzuil wordt zeer compleet geleverd inclusief kabel, Europese stekker en TL-lampen.

Displays voor hotel, restaurant en beurs

Voor elke omgeving waar u reclameboodschappen wilt tonen vindt u bij Limereclame geschikte displays. Een vloerzuil voor grote evenementen, beursdisplays en bannerdisplays voor onder meer presentaties en andere displays voor gebruik in bedrijven. Ook voor hotel en restaurant vindt u bij Limereclame een gevarieerd assortiment displays. Displays voor buiten zoals een informatiekast afsluitbaar en regenbestendig tot stoepborden en al dan niet verlichte menukaarten. Voor binnen gebruik vindt u onder meer folderbakken en folderhouders, menukaarthouders en tal van andere displays.

Geen producten gevonden voor deze selectie.